Hvem er vi

Mai-Brit Nielsen

American Flag Photo Memorial Day Post (1)

Jeg er 49 år gammel, og bosiddende i Hvejsel ved Jelling.
Jeg har haft med heste at gøre siden barns ben, og de har altid haft en kæmpe betydning for mit liv.

Jeg har taget en del uddannelser for at udvikle mig selv, og ikke mindst blive klogere, efter en del år med udfordringer i forbindelse med sygdommen fibromyalgi.

Jeg har altid arbejdet med mennesker, og hjulpet/støttet dem videre på deres vej, via mit arbejde som køkkenleder, socialfaglig medarbejder, terapeut, coach og ikke mindst mit hesteassisteret terapi og handicap ridning.

Det arbejde vi laver med kræftramte, spiller en især stor rolle i mit liv, da kræften har været tæt på mig og min familie.

Min opgave består af at guide, støtte, vejlede og give alt det jeg kan fra egen værktøjskasse, så du er i stand til at rykke dig, så langt som muligt. Jeg er en del af teamet i Jylland.

Herudover afholder jeg uddannelsen Equine Mirror Mentor, som giver folk de samme midler til at vejlede og undervise, som Hestekraften bruger i sine forløb.

Uddannelser:

Skolecoach – Pigepotentiale

Ressourcedetektiv
Integrativ energi og powerterapeut og coach.
Recoveryterapeut.
Handicap rideinstruktør.
Hesteassisteret terapeut og coach.
Accesbehandler med mange bodyproces kurser.
Køkkenleder.

2460D057-4210-4731-8665-19FBF9029E00

Anne-Sophie Nielsen

American Flag Photo Memorial Day Post

Jeg er 23 år gammel og bosiddende i Tistrup med min kæreste og vores hund. Jeg Manager på Landahl feriecenter ved Vesterhavet, også er jeg hestemassør.

Så jeg tilbyder massage og coaching til hesten.

Jeg har altid beskæftiget mig med heste, og de er en stor del af mit liv og min hverdag. Jeg har som helt ung rytter sprunget meget og redet stævner, hvor mit fokus i dag mere er på hestenes velvære og uddannelse. De sidste 3 år har jeg arbejdet meget med horsemanship med mine heste. Først og fremmest for, at få stærkere kontakt med hesten og mere kontrol med hjælp fra minimale signaler. Derudover også på et mere eksperimenterende niveau, hvor det har handlet om at presse og udfordre hesten. Når jeg arbejder med hesten, så leges der.

Min opgave i disse forløb er at guide, snakke og sørge for, at alle får mest muligt ud af de givne redskaber. Vi vil lege og pjatte og på den måde opnå hyggelige timer og få åbnet op for det inderste. Når vi leger, så lærer vi allerbedst. Jeg er en del af teamet i Jylland.

Herudover er jeg uddannet Equine Mirror Mentor.