Select Page

Hvem er vi?

Mai-Brit Nielsen

Hesteassisteret terapeut & Coach

Blæsevejret, der rusker alt i mig, når efterårsvinden viser tænder. Foråret, der spirer lysegrønt og sprødt. Sommerens varme, dufte, smage og små øjeblikke eller vinterens hvide landskaber.

Naturen har altid været der, jeg bliver fyldt med ny energi og næret af alle de fantastiske ting, de skiftende årstider rummer. Når jeg er i naturen, er jeg i den største energiboble, for her mærker jeg, hvordan alt levende folder sig ud omkring mig – og mine heste. Siden jeg var barn, har hestene haft kæmpe betydning for mig.

Jeg finder styrke i deres nærvær, og de laver den mest fantastiske spejling af mit indre, som giver ro og plads til at mærke efter.

Naturen og hestene blev det, der hjalp mig mest, i forbindelse med min sygdom fibromyalgi. De gav mig empowerment, en følelse jeg måtte give videre til andre, og derfor startede vi i 2016 Hestekraften.

Med hesten som samarbejdspartner bevæger vi os ud i naturen for at lytte til stilheden og vende blikket indad. Mindfulness, slowliving eller bare at være. Hvad end du kalder det, forplanter roen sig i nervesystemet, så du får plads til at mærke din naturlige kerne. Lige der: I granskoven med hesten. Undervejs støtter jeg din udvikling, og med udgangspunkt i mine egne erfaringer guider jeg, så du bliver i stand til at rykke dig længst muligt. Jeg møder dig præcis der, hvor du er, så du får den vejledning og de redskaber, du har brug for, både i momentet og når du kommer hjem.

Baggrund

Jeg har altid arbejdet med mennesker, og gennem mit arbejde som blandt andet Energi og power coach og integrativ terapeut har jeg fået en række professionelle og personlige værktøjer, jeg bruger aktivt, når jeg vejleder i Hestekraften.

Min vigtigste opgave er at åbne dig, så du finder dine kerneværdier og oplever, hvordan dine ressourcer kan sættes i spil på nye måder.

Du møder måske op som fejlfinder i dit eget liv. Målet er, at du tager hjem som en nysgerrig ressourcedetektiv, i eget liv, som tør skrive sin historie om og ikke lade fortidens tanker fastholde, hvem du troede, du var. Eller andre gerne vil have/ville have du var/er.

Jeg har en fagligt stærk baggrund med stor viden om psykoterapi, coaching og natur. Blandt andet har jeg uddannet mig indenfor:

 • Skolecoach/Unge coach.
 • Voksenundervisning
 • Picture Tapping Technic
 • Tankefeltsterapi
 • RessourceDetektiv
 • Hesteassisteret terapeut og coach
 • Integrativ energi og power terapeut- og coach
 • Recovery terapeut fra kriminalforsorgen
 • Handicap rideinstruktør
 • Acces Bars behandler med mange bodyproces kurser
 • Reiki Healer- Reiki Master.
 • Clairvoyant
 • Englekorts reader
 • Dyrekommunikation
 • Energiarbejde

Derudover underviser jeg også i Equine Mirror Mentor, hvor eleverne efter afsluttet uddannelse kan tilbyde hesteassisteret terapi, guidning og rytter coaching, så de kan afholde sessioner som Hestekraftens. Ugentlig arbejder jeg også som coach og mentor for eleverne på Tronsø Skolens (Tronsø Equestrian) ridelinje.

Jeg er 50 år gammel, og bosiddende i Vejle kommune, bor på en lille ejendom mellem Billund og Give – Bredsten Landevej 84, 7323 Give.

Anne-Sophie Nielsen

Hestemassør & Coach

Jeg er 24 år gammel og bosiddende i Tistrup med min kæreste og vores hund. Jeg Restaurant chef på Hjerting Strandhotel. -Ship Inn, også er jeg hestemassør & Equine Mirror Mentor.

Så jeg tilbyder massage og coaching til hesten, herfra Hestekraften

Jeg har altid beskæftiget mig med heste, og de er en stor del af mit liv og min hverdag. Jeg har som helt ung rytter sprunget meget og redet stævner, hvor mit fokus i dag mere er på hestenes velvære og uddannelse.

De sidste 3 år har jeg arbejdet meget med horsemanship med mine heste. Først og fremmest for, at få stærkere kontakt med hesten og mere kontrol med hjælp fra minimale signaler.

Derudover også på et mere eksperimenterende niveau, hvor det har handlet om at presse og udfordre hesten. Når jeg arbejder med hesten, så leges der.

Min opgave i disse forløb er at guide, snakke og sørge for, at alle får mest muligt ud af de givne redskaber.

Vi vil lege og pjatte og på den måde opnå hyggelige timer og få åbnet op for det inderste. Når vi leger, så lærer vi allerbedst. Jeg er en del af teamet i Jylland.

Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg godt.

– Pippi Langstrømpe