Børn og Unge

Er dit barn præget og begrænset af angst ?

Vi tilbyder alle børn og unge i Danmark mellem 5-21 år, et forløb med rideterapi, leg, coaching og en snak om hvad der virkelig fylder indvendig.

Vi laver sessioner som passer dig og din familie.

  • Det er for dig som selv har været kræftramt.
  • Oplevet kræften på tæt hold.
  • været angst/er angst/har angst
  • Dig der ikke kommer i skole.
  •  Dig der er deprimeret.
  • Selvskadende.
  • Du er måske udfordret med mange forskellige diagnoser måske, og ikke ved hvad der er hvad efterhånden.

Vi hjælper med at tømme rygsækken via øvelser med hesten, og ikke mindst den fortrolige snak. Du behøver bestemt ikke være heste menneske, og skal absolut heller
ikke op på den og ride/sidde, men blot have lysten til at modtage støtte, kærlighed, forløsning indvendigt og finde din styrke igen på anden vis via hestens måde at arbejde
terapeutisk på.

Du tænker måske, hvad er det her for noget?
Livet s udfordringer kan have mange følgesvende, og en af dem er den usynlige ven. Vi kalder ham Brutalis, for han følger efter mange i lang tid, og nogle gange, i så lang tid at voksne og
dem i din nærhed glemmer, at han stadig bor inden i dig.

Der er mange der gør et kæmpe stykke arbejde for, at hjælpe, støtte, vejlede osv. men pludselig er det hverdag igen, og Brutalis er pakket lidt ned. Men angsten, frygten og alle de ord som man ikke tør sige er måske gemt i rygsækken, eller boksen inde i dig.
Hjertet er krympet sammen og glæden er måske væk, dit smil er lidt anstrengt og glimtet i øjet er der ikke. Mor og far er stadig kede af det, dine kammerater “tør” ikke tale om det, og du har Brutalis med hver dag.

Han er nemlig tung, og vi vil sammen med dig løfte noget af Brutalis’ vægt bort
fra dine skuldre via redskaber sammen med hesten.

Hestekraften sætter 1:1 sessioner op og ellers er små hold vigtige. At Skabe tryghed som en første prioritet, og finde ind til der hvor styrken/ kraften lever i hver enkelt af jer. Vores vision er, at give og formidle redskaber du kan bruge i din hverdag så du kan finde din styrke og mærke dit værd.

51278391_2279844902287887_1505761614958166016_n

Hvorfor bruge heste til coaching?
Kort fortalt, så lyver heste aldrig – De er et spejlbillede af dig. Heste er ekstreme sensitive dyr og har fra naturens side, en dyb afhængighed af at kunne aflæse deres omgivelser.
Da heste både er flok-dyr og flugt-dyr, er det livsnødvendigt for den at kende følelserne hos hhv. de dyr og mennesker der er omkring den.

Det er lige præcis denne evne, vi benytter os af i en coaching/ terapi session, at aflæse dig og hesten. Det er et spørgsmål om at observere og oversætte det, der bliver præsenteret
for os i vores samvær med disse omsorgsfulde dyr.

Til forskel fra mennesker, så er følelser for heste blot informationer – intet andet. For heste eksisterer der ingen rigtige eller forkerte følelser. Får de lov, så viser de os med omsorg og kærlighed, hvilke følelser, der skal bearbejdes.

Vi vil gerne rundt til så mange børn og unge som muligt i Danmark, og via fonde og midler kan børn/unge få forløbet gratis.

Hiv evt fat i din egen kræftens bekæmpelses lokalforening, og få dem til at kontakte os
for at lave et forløb.

Kontakt din sagsbehandler i kommunen om de vil være med til at betale for et forløb til dig. Jeg taler gerne med dem.
Hestekraften har hesteassisteret coach og terapeut uddannet personale med i alle forløbene, og der er handicap ride instruktør og alle hjælpere har heste forståelse, og ved hvordan man omgår disse.

Pris for et forløb for 5 gange er 3250kr – og derefter 550 kr pr session.

Smid endelig en besked hvis du har spørgsmål.