Naturterapi og Mindfulness aftener De 4 elementer

Energi – Mindfulness – naturterapi – heste energi

Kom med ud og tag et skovbad.

Vi udbyder 2 aftener sammen med mig og andre der gerne vil naturterapi, visualisering, et bål, hestens energi på afstand og energiarbejde.

Så ild – Jord – Luft – vand vil være med begge aftener.

Du skal være nysgerrig og åben for at vi går med det der er.

Der bliver en let og legende energi, nysgerrighed på dig selv, komme tilstede i dig, i dit hylster og for tømt hovedet og mærket nyt i dig.

Vi skal ud i vores naturlige skov omgivelser, og afprøve  forskellige enkle metoder, som på ganske kort tid kan give dig en dyb afspænding i kroppen, lethed og klarhed i tankerne og en følelsesmæssigt en bedre balance.

Når vi Skovbader, er det et udtryk fra mindfulness, som betyder at man er nærværende og bruger alle sine sanser, når man opholder sig i naturen.

Det kan være en gåtur, en meditation hvor du sidder eller ligger, andre øvelser du bliver guidet til eller bare er tilstede i dig samt opmærksomheds øvelser, hvor du fokuserer intensivt på det du sanser omkring dig, eller det du mærker indeni.

Vi skal bare være stille, lege og mærke- sanse det der er lige der i nuet.

Naturen har en stor betydning for mig i mit daglige virke og os mennesker, og hestenes energi og samspil, visualisering/mindfulness udenfor er effektivt, og giver hurtigere energi, indre ro og det nærvær som vi ønsker i en travl hverdag.

Du vil opleve disse aftener :

  • Meditation
  • Nærværs øvelser
  • Mindfulness
  • Sanseøvelser
  • Healing’
  • Hestens energi
  • Bål og afslutning hver aftenen

Øvelserne er enkle og lette, så alle kan være med, og det kræver ikke på forhånd kendskab til mindfulness.

 Vi går ud og er på kortere ture, så det kræver ikke at du skal kunne gå langt.

Du skal medbringe, vandflaske, tegne blok, lidt farver og sko til at gå en lille km på vores ejendom og evt. ligge underlag/yoga måtte til eget brug til at sidde på i skoven.

Det er fra kl. 19. – 20.30

Det bliver den 14 og 28 juni

Der for er Prisen blot 100 kr i alt for begge aftener, da jeg skal have prøvet øvelser af.

Hestekraften

Bredsten Landevej 84

7323 Give

Tilmeldinger på 22541022 eller hestekraften@outlook.dk

Kan være et billede af 1 person, ild, træ, udendørs og tekst, der siger "KOM MED TIL KOMMETIL2AFTENER 2 AFTENER MED Energi- natur- mindfulness SE MERE PA WWW.HESTEKRAFTEN.DK"