Er du klar til Next level?

Kan du genkende dette ?

Foråret, der spirer lysegrønt og sprødt, det vækker en følelse inden i dig. Der spirer et nyt håb, en længsel efter mere. Sommerens varme, dufte, smage og små øjeblikke, hvor alt er muligt og du drømmende kan få ferie minder frem fra barndommen, når efterårets blæsevejret, rusker dig lidt omkuld, og efterårsvinden viser tænder eller vinterens hvide landskaber.

Måske du lige nu tænker ” Åh ja hvornår har jeg tænkt de tanker, hvornår har jeg sidst mærket og set på et spire der gror lige der i naturen og sammenlignet det med mit liv?

Jeg kender ALT til den følelse af ikke at mærke, sanse og føle, og jeg kan kun sige, at hvis jeg kunne/kan komme tilbage og mærke hvad der mit eget JEG, mit HELE jeg, Ja så kan du også, med små puf på vejen, hep og kærlige skub fra mig

Naturen har altid været der, jeg bliver fyldt med ny energi og næret af alle de fantastiske ting, de skiftende årstider rummer.   Når jeg er i naturen, er jeg i den største energiboble, for her mærker jeg, hvordan alt levende folder sig ud omkring mig – og mine heste. Siden jeg var barn, har hestene haft kæmpe betydning for mig. Derfor er det også der jeg vil invitere dig med ud. ud og være, sanse og mærke- og alt efter hvad du har brug for så finder vi vejen sammen.

I hestene der finder jeg styrke i deres nærvær, og de laver den mest fantastiske spejling af mit indre, som giver ro og plads til at mærke efter.

For naturen og hestene blev det, der hjalp mig mest, i forbindelse med min sygdom fibromyalgi. De gav mig empowerment, en følelse jeg giver videre til andre. 

Den Empowerment bruger jeg i mine sessioner og forløb, og med hesten som samarbejdspartner bevæger vi os ud i naturen for at lytte til stilheden og vende blikket indad. Mindfulness, slowliving eller bare at være.

Hvad end du kalder det, forplanter roen sig i nervesystemet, så du får plads til at mærke din naturlige kerne. Lige der: I granskoven med hesten.  

Undervejs støtter jeg din udvikling, og med udgangspunkt i mine egne erfaringer guider jeg, så du bliver i stand til at rykke dig længst muligt. 

Jeg møder dig præcis der, hvor du er, så du får den vejledning og de redskaber, du har brug for, både i momentet og når du kommer hjem.

Kig dig omkring under fanerne omkring hvad jeg kunne tilbyde dig.

Alt fra Walk the talk i gran skoven, hesteassisteret guidnings sessioner, mindfulness og meditation med mine klokker eller intuitivt at bruge mine readings kort, alt sammen fra hjertet.

Du er altid velkommen til at få en helt uforpligtende snak med mig på 22541022.