fbpx
Select Page

Kvinde – Next level

Er du klar til next level?

Hvornår har du sidst kunne mærke foråret der spirer lysegrønt og sprødt. Sommerens varme, dufte, smage og små øjeblikke, hvor alt er muligt og du drømmende kan få ferieminder frem fra barndommen. Efterårets blæsevejr, der rusker dig lidt omkuld, og efterårsvinden der viser tænder eller vinterens hvide landskaber.

Vi kender alt til den følelse af ikke at mærke, sanse og føle, og vi kan kun sige, at hvis vi kunne/kan komme tilbage og mærke hvad der vores eget JEG, vores HELE jeg. Så kan du også, med små puf på vejen, hep og kærlige skub fra os.

Naturen har altid været der, vi bliver fyldt med ny energi og næret af alle de fantastiske ting, de skiftende årstider rummer. Når vi er i naturen, er vi i den største energiboble, for her mærker vi, hvordan alt levende folder sig ud omkring os.

Vi invitere dig med ud i natuen. Ud og være, sanse og mærke- og alt efter hvad du har brug for, så finder vi vejen sammen.

I vores Next-Level sessioner, kan vi sammensætte et forløb der passer til dit behov.

Vi kan tilbyde hesteassisterede sessioner, mental coaching, psykoterapi samt naturterapi.

Vores erfaring siger at vi i hestene finder styrke i deres nærvær, og de laver de mest fantastiske spejlinger af vores indre, som giver ro og plads til at mærke efter.

Hestene kan bidrage med en empowerment som vi bruger i vores sessioner og forløb. Med hesten som samarbejdspartner bevæger vi os ud i naturen for, at lytte til stilheden og vende blikket indad. Mindfulness, slowliving eller bare at være.

Hvad end du kalder det, forplanter roen sig i nervesystemet, så du får plads til at mærke din naturlige kerne. Lige der: I granskoven med hesten.

Undervejs støtter vi din udvikling, og med udgangspunkt i vores egne erfaringer guider vi dig, så du bliver i stand til at rykke dig længst muligt.

Vi møder dig præcis der, hvor du er, så du får den vejledning og de redskaber, du har brug for, både i momentet og når du kommer hjem.

Tilmeld Nyhedsbrev

Når vi har noget særligt på hjertet sender vi et kærligt nyhedsbrev fuld af inspiration og info om det vi tilbyder lige nu.

Hvis du skriver dig op på maillisten modtager du lige nu en skøn ebog om Essens tilstanden og en medhørende meditation/lydfil som vi har indtalt til dig. Du kan til enhver tid afmelde dig. 

* indicates required

Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg godt.

– Pippi Langstrømpe