Hesteassisteret Guidning, udvikling og Terapi – Børn og unge

♥Stærkt selvværd♥

Er dit barn præget og begrænset af angst, frygt og destruktive tanker ?

Og Du ønsker at styrke dit barn, så er et af vores sammensatte forløb noget for jer.

Vi tilbyder børn og unge mellem 6-21 år,  forløb med hesteassisteret guidning, hesteassisteret udvikling, ride terapi, naturterapi, ressource detektiv arbejde, coaching, Picture tapping technique og snakke om hvad der virkelig fylder indvendig og i livet

Vi laver sessioner som passer dig og din familie.

Det er for dit barn: 

  • Har lavt selvværd.
  • Været angst/har angst – kan også være eksamens angst og andet i den boldgade.
  • Kommer ikke i skole.
  • Depressiv, og savner livsmod.
  • Selvskadende.
  • Savner og mangler MOD til at leve livet helt, med alt det der er.

Vi hjælper med at tømme rygsækken via øvelser med hesten, og ikke mindst den fortrolige snak.

I behøver bestemt ikke være heste menneske, og skal absolut heller
ikke op på den og ride/sidde, men blot have lysten til at modtage støtte, kærlighed, forløsning indvendigt og finde styrken igen på anden vis, via hestens måde at arbejde terapeutisk på.

Du tænker måske, hvad er det her for noget?
Livets udfordringer kan have mange følgesvende og en af dem er den usynlige ven.

Vi kalder ham Brutalis, (følelsen der styrer os) for han kan følge efter os i lang tid, og nogle gange, i så lang tid at de voksne og dem i barnets/unges nærhed glemmer, at han stadig bor der, og kan vækkes til live i et split sekundt ud af den blå, ved blot en sætning, et nik, et ord..

Der er mange der gør et kæmpe stykke arbejde for, at hjælpe, støtte, vejlede osv. men pludselig er det hverdag igen, og Brutalis er pakket lidt ned.

Men angsten, frygten og alle de ord som man ikke tør sige er måske gemt i rygsækken, eller boksen inde i barnet/unge.
Hjertet er krympet sammen og glæden er måske væk, smilet er lidt anstrengt og glimtet i øjet er der ikke. Der deales hver dag med følelsen.

Han er nemlig tung, og vi vil sammen løfte noget af Brutalis’ vægt bort
fra skuldrene, via redskaber sammen med hesten.

Miljøet ved os:  Hestekraften sætter 1:1 sessioner eller små hold vigtige. Det at skabe et rum og tryghed har en første prioritet, og finde ind til der hvor styrken/ kraften/ressourcerne lever i hver enkelt.

Vores mission er, at give og formidle redskaber der kan bruge i  hverdagen så barnet/unge kan finde sin styrke og mærke sit værd.

Hvorfor bruge heste til coaching?
Kort fortalt, så lyver heste aldrig – De er et spejlbillede af dig. Heste er ekstreme sensitive dyr og har fra naturens side, en dyb afhængighed af at kunne aflæse deres omgivelser.
Da heste både er flok-dyr og flugt-dyr, er det livsnødvendigt for den at kende følelserne hos hhv. de dyr og mennesker der er omkring den.

Det er lige præcis denne evne, vi benytter os af i en coaching/ terapi session, at aflæse klienten og hesten. Det er et spørgsmål om at observere og oversætte det, der bliver præsenteret for os i vores samvær med disse omsorgsfulde dyr.

Til forskel fra mennesker, så er følelser for heste blot informationer – intet andet. For heste eksisterer der ingen rigtige eller forkerte følelser. Får de lov, så viser de os med omsorg og kærlighed, hvilke følelser, der skal bearbejdes.

Vi mixer alt det vi kan fra Acces Bars behandlinger, tegne terapi, natur terapi, Styrkekort arbejde og ikke mindst hesteassisteret terapi/guidning .

Alt foregår uden for i naturen uanset vejret.

En enkelt session ved os koster 850 kr. incl. moms.

Et forløb på  8 sessioner/12 uger koster 6500 kr. hvor vi mødes 1 time pr gang, ved mig på Bredsten Landevej 84, 7323 Give. Det er her heste assisteret terapi og guidning foregår.

Kontakt din sagsbehandler i kommunen om de vil være med til at betale for et forløb til dit barn/unge. Vi har ofte nogle i længere forløb som ikke kan komme i skole mv. som så har vores ugentlige sessioner som en del af skole tilbuddet.

Hestekraften har psykoterapeut, hesteassisteret coach og terapeut uddannet personale med i alle forløbene,  og alle har heste forståelse, og ved hvordan man omgåes disse.

Et forløb kunne være som dette.

Er din teenager begrænset af angst i hverdagen? Så læs med her 👉

Kommer dit barn/unge menneske ikke i skole ?

Kender I til de udfordringer der er dagligt med Angst, fobier, stress, sorg, søvnproblemer og tristhed – bare for at nævne nogle af de ting, som mange børn kæmper med?

Det kan fylde så meget i et barns liv, at det mistrives, at dagligdagen kan være en udfordring, derfor har vi lavet forløb hvor dit barn/unge kan komme og få et løft, kærligt skub og ikke mindst redskabet til at se sig selv med andre øjne.

🦋 Hvad for barnet/den unge med herfra ?
Redskaber til at styrke sig selv.
Se på sig selv med andre øjne.
Et løft og slippe det der tynger i maven

🦋Forløbet er et mix af øvelser, samtale, finde styrker og ressourcer via heste assisteret guidning.

_EDC7839-1

𝐑𝐚𝐦𝐦𝐞𝐫𝐧𝐞

🦋 Dit barn er mellem 8 og 16 år,
Og skal have lysten til at deltage.

🦋Forløbet er over 8 sessioner/12 uger hvor vi mødes 1 time pr gang, ved mig på Bredsten Landevej 84, 7323 Give. Det er her heste assisteret terapi og guidning foregår.

🦋 Forløbet koster 6500 kr, som kan deles i flere afdrag.

🦋 Skriv en MAIL til:
Hestekraften@outlook.dk eller ring til Mai Brit på 22541022 for at høre mere.

Børn og heste guidning  se video her

Vi samarbejder, fordi vi gerne vil bidrage med at hjælpe familier der er udfordret på skolevægring, angst mm.

14590437_358555467818225_9087278494248177744_n

Smid endelig en besked hvis du har spørgsmål.