fbpx
Select Page

 Livsdesign forløb

Livsdesign

Natur, hesteassisteret guidning, intuition & mindfulness

Er du kommet væk fra dig selv og dine kerneværdier, og fanget i en ond cirkel af negative tanker.  Ønsker du, at finde tilbage til hele dig, og den generelle glæde?

Ved du måske allerede godt hvad dit nye kapitel skal handle om, men har du svært ved, at få det omsat til handling. Så er dette lille forløb, måske noget for dig.

Du kommer fra hovedet, og ned i maven (hjertet og/eller kroppen), og du kommer tættere på din kerne og det, der betyder noget for dig.

Vi arbejder med nærvær, intuition og autenticitet. Alt sammen vigtigt, hvis du skal tage lederskab i dit eget liv.

Du behøver bestemt ikke være heste menneske, og skal absolut heller ikke op på hesten og ride/sidde, men blot have mod på at åbne op. Vi vil arbejde på at finde din styrke igen via hestens måde, at arbejde terapeutisk på. Et forløb ved os, kan også foregå uden hesten.

Vores vision er, at give og formidle redskaber du kan bruge i din hverdag så du kan finde din styrke og mærke dit værd.

Derudover arbejder vi med at skabe tryghed, og finde ind til der hvor styrken/kraften lever i hvert enkelt individ.

Du er selv med til at sammensætte dit forløb.

Vi ved at det ofte er trygt at blive i det kendte, og at vores gamle overbevisninger gerne vil holde os fast i det der er, også lærer vi at leve med det.

Men jeg lover dig, at ved at du lytter til dig selv, og vi sammen skriver din livshistorie om og laver en ny, så vil du kunne mærke hele dig på en ny måde og være tro mod den du er og ikke hvordan andre syntes du skal og bør.

PS.. Du kan jo altid gå tilbage til den gamle historie igen..

Praktisk information

Forløbet strækker sig over minimum 4 sessioner og tager ca. én time pr. gang.

Sessionerne foregår på Bredsten Landevej 84, 7323 Give.

Et forløb på 4 sessioner koster 3400 kr. Ved tilkøb af yderligere sessioner i forbindelse med igangværende forløb, koster disse 750 kr. pr. gang.

Book en gratis forsamtale her

Ved yderligere spørgsmål er det også muligt at kontakte Hestekraften via mail. Hestekraften@outlook.dk

Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg godt.

– Pippi Langstrømpe

Tilmeld Nyhedsbrev

Når vi har noget særligt på hjertet sender vi et kærligt nyhedsbrev fuld af inspiration og info om det vi tilbyder lige nu.

Hvis du skriver dig op på maillisten modtager du lige nu en skøn ebog om Essens tilstanden og en medhørende meditation/lydfil som jeg har indtalt til dig. Du kan til enhver tid afmelde dig. 

* indicates required