fbpx
Select Page

Access bars®

Når krop og sind taler, kan Access Bars® hjælpe

Min rejse med Access Bars® blev begyndelsen på at se mig selv med nye og andre øjne, og at min sygdom/diagnose med fibromyalgi ikke var hele mig, men blot en del af mig. men alle mine begrænsende tanker og det alle andre sagde blev min virkelighed, og deres overbevisninger blev til mine egene.

En blid behandling for krop og sind, hvor 32 punkter på hovedet berøres og hjælper dig til at få ryddet op i din mentale harddisk.

Derfor tog jeg en beslutning om at denne behandlingsform ville jeg være dygtig og skarp på så andre kunne få samme fantastiske følelse og oplevelse.

Behandlingen er nemlig sådan at vi slukker det der larmer i hovedet, vi laver en delete -control og reloader det hele til en skøn rolig balance i dit hoved.

Behandlingen er meget afslappende, men kan også virke på et meget dybt plan ved at frigøre fastlåste og begrænsende overbevisninger og blokeringer i din underbevidsthed.

Kort sagt: Give slip på det, der ikke tjener dig længere. Meget velegnet ved længerevarende stress.

Hvordan foregår Access Bars®?

Ved hjælp af en meget let og blid berøring, aktiveres energibanerne og frigør fastlåst energi samt de begrænsende overbevisninger og mønstre, som du gennem livet har sat op for dig selv – bevidst og ubevidst.

Har du begrænsninger kan det komme til udtryk som smerter, stress, angst, indre uro, rastløshed, uhensigtsmæssige tankemønstre m.m.

Ved en behandling ligger du fuldt påklædt på en massagebriks, mens jeg berører energipunkterne. Under behandlingen arbejder kroppens underbevidsthed med at give slip på de uhensigtsmæssige tanker og handlingsmønster som skaber din virkelighed.

Hver af de 32 punkter knytter sig til forskellige aspekter i vores liv  som f.eks. kontrol, kommunikation, kreativitet, glæde, sorg, krop, seksualitet, aldring, penge m.m.

Hvis du har nogle bestemte emner, overbevisninger eller følelser du ønsker at slippe, så arbejder vi med dette under behandlingen. Vi tager en kort samtale inden behandlingen.

Det er op til dig om du vil kommunikere under behandlingen. Du er velkommen til at stille spørgsmål eller dele det du tænker og føler. Men det er ikke et krav at der samtales- din underbevidsthed påvirkes uanset. For nogle virker det bedst ikke at tale. De fleste bliver meget afslappede og befinder sig i en drømmelignende tilstand.

Denne blide behandling arbejder videre efter du rejser dig fra briksen.

Det kan Access Bars® hjælpe med

  • Reducere stress, modløshed, rastløshed, indre uro.
  • Slukke” for tanker, der kører i ring
  • Afspænde kroppen
  • Hjælpe dig til at komme “fra hovedet ned i kroppen”
  • Rydde op i din “indre harddisk” med tanker, følelser og overbevisninger
  • Få bedre søvn
  • Glæde, lethed og mere balance i livet
  • Støtte ved kriser/ forandringer i livet
  • Ro og klarhed til at træffe nye valg
  • Støtte til en mere selvkærlig livsstil

Er du kørt fast? Kunne du tænke dig at tingene var anderledes? Er du villig til at lukke op for at modtage?

Access Bars kan være netop det redskab, der hjælper dig til at skabe plads til forandring, så der kan komme noget helt nyt ind i dit liv.

Access Bars er en revolutionerende enkel behandlingsform, der blev “opdaget” i USA for 27 år siden, og har hjulpet tusindvis af mennesker verden over.

 

Man siger om Access Bars®

I værste fald har du det, efter en behandling, som om du har fået en god massage – i bedste fald ændrer det dit liv!

Varighed: 90 min. inkl. samtale før og efter

Pris: 650 kr.

“Hvordan ville det være at leve dit liv ud fra uendelige muligheder og valg?”

– Gary M Douglas

Soul and Access Bars®

I vores fantastiske kombinations behandling arbejder jeg med energierne omkring dig, englekort, naturhealings kort, dit sind, dine tanker og ikke mindst Access Bars® behandlingen. Vi kommer omkring hele dig – Alt det der er med dig lige nu og som fylder, blokere og ikke er gavnligt for dig lige nu.

Vi dykker ned i det, og du bliver reloadet og opfyldt via Access Bars® behandlingen som afslutning.

Soul and Access Bars sessionen er en behandlings session for dig der vil give dig selv lidt mere, Samtid er det med den blide form som Access Bars er, nemlig et meget enkelt og kraftfuld redskab, til genforening af kroppen med sjælen.

Vi samler og genetablerer forbindelser til dit hele jeg – din kerne. Din essens.

Soul sessionen vækker din bevidsthed og du kommer til at kunne bedre mærke dig selv og verden omkring dig. Du vil tage beslutninger, som er mere i harmoni og balance med dig selv.

Sessionen styrker også jordforbindelsen, som bringer stabilitet og overskud i hverdagen. Jorden giver kraft og næring til alt det fysiske. Når du styrker din jordforbindelse, styrker du din fundament i livet.

Forandringer du kan opleve er bedre forbindelse til din indre natur, som ændrer dine beslutninger og handlings-mønstre. Du bliver aktiveret på DNA-niveau, så din krop bedre bliver i stand til at kunne holde på højere frekvens energier i hverdagen.

Så når vi kombinere behandlingen med englekort og natur healings kort så kommer du her fra på en ny måde.

Denne behandling –  Egen omsorgstid tager 2 timer og koster lige nu 950 kr.

Veninde komsammen – selvkærlig-samvær

Vi har sammen sat lige netop denne behandlings form, hvor det også er muligt at lave en veninde aften/dag/eftermiddag, hvor du og din veninde, mor, søster, kollega osv. kan få en fantastisk oplevelse sammen og ikke mindst dele det med hinanden.

Vi støtter dig/jer hele vejen, og er i to der booker sammen foregår behandlingen sammen med Christina Lage der er uddannet Access Bars behandler også.

Vi nyder at lave disse behandlings aftener/wellness for hele dit sind og sjæl, og der er masser af lækkerhed til jer i klinikken og optankning på alle planer.

Prisen for jer begge 2 er ved booking 1650 kr.

Book her under en kort samtale for at høre mere om det.

Tilmeld Nyhedsbrev

Når vi har noget særligt på hjertet sender vi et kærligt nyhedsbrev fuld af inspiration og info om det vi tilbyder lige nu.

Hvis du skriver dig op på maillisten modtager du lige nu en skøn ebog om Essens tilstanden og en medhørende meditation/lydfil som vi har indtalt til dig. Du kan til enhver tid afmelde dig. 

* indicates required

Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg godt.

– Pippi Langstrømpe