fbpx
Select Page

Hvem er vi?

Mai-Brit Nielsen

Integrativ coach, psykoterapeut & hesteassisteret terapeut

 – Blæsevejret, der rusker alt i mig, når efterårsvinden viser tænder. Foråret, der spirer lysegrønt og sprødt. Sommerens varme, dufte, smage og små øjeblikke eller vinterens hvide landskaber.

Naturen har altid været der, jeg bliver fyldt med ny energi og næret af alle de fantastiske ting, de skiftende årstider rummer. Når jeg er i naturen, er jeg i den største energiboble, for her mærker jeg, hvordan alt levende folder sig ud omkring mig – og mine heste. Siden jeg var barn, har hestene haft kæmpe betydning for mig.

Jeg finder styrke i deres nærvær, og de laver den mest fantastiske spejling af mit indre, som giver ro og plads til at mærke efter.

Naturen og hestene blev det, der hjalp mig mest, i forbindelse med min sygdom fibromyalgi. De gav mig empowerment, en følelse jeg måtte give videre til andre.

Med hesten som samarbejdspartner bevæger vi os ud i naturen for at lytte til stilheden og vende blikket indad. Mindfulness, slowliving eller bare at være. Hvad end du kalder det, forplanter roen sig i nervesystemet, så du får plads til at mærke din naturlige kerne. Lige der: I granskoven med hesten. Undervejs støtter jeg din udvikling, og med udgangspunkt i mine egne erfaringer guider jeg, så du bliver i stand til at rykke dig længst muligt. Jeg møder dig præcis der, hvor du er, så du får den vejledning og de redskaber, du har brug for, både i momentet og når du kommer hjem.

Baggrund

Jeg har altid arbejdet med mennesker, og gennem mit arbejde som blandt andet Energi og power coach og integrativ terapeut har jeg fået en række professionelle og personlige værktøjer, jeg bruger aktivt, når jeg vejleder i Hestekraften.

Min vigtigste opgave er at åbne dig, så du finder dine kerneværdier og oplever, hvordan dine ressourcer kan sættes i spil på nye måder.

Du møder måske op som fejlfinder i dit eget liv. Målet er, at du tager hjem som en nysgerrig ressource detektiv, i eget liv, som tør skrive sin historie om og ikke lade fortidens tanker fastholde, hvem du troede, du var. Eller andre gerne vil have/ville have du var/er.

Jeg har en fagligt stærk baggrund med stor viden om psykoterapi, coaching og natur. Blandt andet har jeg uddannet mig indenfor:

  • Skolecoach/Unge coach.
  • Picture Tapping Technic
  • Tankefeltsterapi
  • RessourceDetektiv
  • Hesteassisteret terapeut og coach
  • Integrativ energi og power terapeut- og coach
  • Recovery terapeut fra kriminalforsorgen
  • Handicap rideinstruktør
  • Acces Bars behandler med mange bodyproces kurser
  • Reiki Healer- Reiki Master.

Derudover underviser jeg også i Equine Mirror Mentor, hvor eleverne efter afsluttet uddannelse kan tilbyde hesteassisteret terapi, guidning og rytter coaching, så de kan afholde sessioner som Hestekraftens. Ugentlig arbejder jeg også som coach og mentor for eleverne på Tronsø Skolen – Tronsø Equestrian ridelinje.

Anne-Sophie Nielsen

Equine Mirror Mentor & Hestemassør & Coach

Mit navn er Anne-Sophie.

Sammen med Mai-Brit, frivillige og eksterne underviserer danner vi rammerne for Hestekraften.

Fra barnsben er jeg vokset op med heste i mit liv. Jeg kan faktisk ikke huske en tid hvor de ikke har været der.

Disse skønne dyr har altid haft en stor betydning i min dagligdag, både på godt og ondt. Som barn skete det, at følelser som frustration over at hesten ikke ville gøre som ønsket, vrede over ens mor der underviste og ikke forstod, at det var svært og uretfærdighed over, at det ikke altid lykkedes for en selv, men for andre – af og til tog over. Men heldigvis fyldte alt glæden ved omsorgen for et andet levende væsen, trygheden i en bedste ven og den uendelig frihed det gav, at lukke verden ude sammen med disse dyr – meget mere end de negative følelser.

Efter mange år, med store og små følelser for disse dyr ved jeg, at intet kommer af sig selv. Alt kræver en indsats.

For at takke disse skønne heste i vores arbejde med dem, valgte jeg at uddanne mig til hestemassør ved Center for Dyreterapi i Hirtshals. Jeg har siden 2019 hjulpet heste via massagen, for på denne måde at give lidt tilbage.

Jeg er udover hestemassør også uddannet Equine Mirror Mentor – som er en uddannelse sammensat og afviklet af Hestekraften. Her underviser jeg sammen med Mai-Brit og en flok skønne underviserer. 

Derudover er jeg uddannet Coach ved Sofia Manning, og bruger redskaber herfra, til at guide og støtte dig på din livs vej. 

I Hestekraften står jeg for administration, SOME,  planlægning samt eksekvering af sessioner, uddannelse og andre aktiviteter. 

 

Tilmeld Nyhedsbrev

Når vi har noget særligt på hjertet sender vi et kærligt nyhedsbrev fuld af inspiration og info om det vi tilbyder lige nu.

Hvis du skriver dig op på maillisten modtager du lige nu en skøn ebog om Essens tilstanden og en medhørende meditation/lydfil som vi har indtalt til dig. Du kan til enhver tid afmelde dig. 

* indicates required

Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg godt.

– Pippi Langstrømpe